imkanlar
Tem 2015
İTÜ 1773 Mağazası

1773 İTÜ Satış Mekanı Hakkında

İTÜ Rektörlüğü Kurumsal Kimlik ve Logolu Tasarım Ürünleri Komisyonu tarafından, Üniversitemizin mühendislik, mimarlık ve konservatuar alanlarındaki öncü yaklaşımına uygun sanatsal  bir anlayışla tasarlanan ürünlerin yer aldığı  1773 İTÜ SATIŞ MEKANI  Mayıs 2012 tarihinde Ayazağa Kampüsü’nde İTÜ Mustafa İnan Kütüphane Binası Giriş Katı’nda faailiyetlerine başlamıştır.

İTÜ Ailesinden ve Üniversitemiz ziyaretçilerinden yoğun ilgi gören 1773 İTÜ SATIŞ MEKANI daha geniş bir mekanda daha çok ürün çesidi ile hizmet vermek üzere Mayıs 2013 tarihinde Ayazağa Kampüsü’nde bulunan Merkezi Derslik Binası’ndaki yeni mekanına taşınmıştır.

Üniversitemiz öğrencilerinin, mezun ve mensuplarının bağını güçlendirmek ve bu güçlü bağın genç nesil İTÜ’lülere “BURS” olarak ulaşmasını sağlamak amacıyla İTÜ Rektörlüğü tarafından başlatılan bu projede konsept geliştirme ve ürün tasarımı Rektörlük Kurumsal Kimlik ve Logolu Ürün Komisyonu tarafından yapılmakta olup, finansal yönetimi ise İTÜ Vakfı iştiraki olan 3M ARGE AŞ.nin işletmesindedir.

Üniversitemizin öğrenci odaklı tüm projelerine sürekli destek veren İTÜ Vakfı 3M ARGE AŞ,1773 İTÜ Satış Mekanı 2014 yılı içinde 50 öğrenciye barınma bursu sağlamıştır.

1773 İTÜ Satış Mekanı Ürünlerini satın alarak İTÜ öğrencilerine “BURS” sağladığınız için teşekkür ederiz.